Slinging.org Forum
https://slinging.org/forum/YaBB.pl
General >> Administrative >> Error Message when sending PMs
https://slinging.org/forum/YaBB.pl?num=1265727997

Message started by Masiakasaurus on Feb 9th, 2010 at 10:06am

Title: Error Message when sending PMs
Post by Masiakasaurus on Feb 9th, 2010 at 10:06am
Yesterday and today when sending PMs to report spam I got an error message saying "User does not exist!" yet the message got through to the first name on the list (sorry about the multiple messages, C_A). I'm separating the names with commas, should I not? Are others having this problem?

Title: Re: Error Message when sending PMs
Post by Et Cetera on Feb 9th, 2010 at 4:10pm
I know that for names with spaces, you need and underscore in place of the space, or it doesn't work. For instance "Et Cetera" wouldn't work but "Et_Cetera" would. That threw me for a loop for a while.

Title: Re: Error Message when sending PMs
Post by Masiakasaurus on Feb 9th, 2010 at 6:51pm
One of the names it wouldn't accept was Aussie.

Title: Re: Error Message when sending PMs
Post by Et Cetera on Feb 9th, 2010 at 9:44pm
Try aussieslinger? Look at this, two different names. Why's that?

http://slinging.org/forum/YaBB.pl?action=viewprofile;username=aussieslinger

Title: Re: Error Message when sending PMs
Post by Masiakasaurus on Feb 9th, 2010 at 9:56pm
His name was aussieslinger, but he changed it. Just like I changed from masiaka to Masiakasaurus.

Title: Re: Error Message when sending PMs
Post by curious_aardvark on Feb 12th, 2010 at 9:09am
have to admit i've never sent pm's to more than one person at a time - so can't really help there.

and yep aussie has changed his handle - so that might have an effect.

Slinging.org Forum » Powered by YaBB 2.5.2!
YaBB Forum Software © 2000-2021. All Rights Reserved.