Slinging.org Forum
https://slinging.org/forum/YaBB.pl
General >> Administrative >> Is there a problem with the server???
https://slinging.org/forum/YaBB.pl?num=1325624449

Message started by Arthur the great on Jan 3rd, 2012 at 4:00pm

Title: Is there a problem with the server???
Post by Arthur the great on Jan 3rd, 2012 at 4:00pm
i am having a lot of trouble connecting
it says something about not being able to start a new process and i have to reload every page half a dozen  times

Title: Re: Is there a problem with the server???
Post by Woonilsra on Jan 3rd, 2012 at 4:58pm
I'm getting the same as well.

"Unable to start another process       (in red)

Maximum number of processes reached, refreshing in 10 seconds." (black with box like the one we type in)

Title: Re: Is there a problem with the server???
Post by Aussie on Jan 3rd, 2012 at 5:51pm
Getting the same here (in Aus.)

Title: Re: Is there a problem with the server???
Post by Masiakasaurus on Jan 3rd, 2012 at 6:22pm
And I have it too. It means the server we're using is getting A LOT of traffic and is backed up. We then have to wait in line to access the server with each new action from each person, spambot, or trawler, etc. trying to get on the server being a new process.

Title: Re: Is there a problem with the server???
Post by xxkid123 on Jan 3rd, 2012 at 10:29pm
no problems right now, but probably a good chance that something happened during midday. maybe C_A can fill us in.  ;) ;) ;)

Title: Re: Is there a problem with the server???
Post by HurlinThom on Jan 4th, 2012 at 1:20pm
Hah! I got the same message, but thought maybe my CPU got overloaded. Glad to see that it wasn't my 'puter at fault.

Title: Re: Is there a problem with the server???
Post by curious_aardvark on Jan 5th, 2012 at 6:45am
don't look at me lol

Not a clue, not sure I even logged in tuesday.
Been fine over the holidays as far as I know.

but the first couple of days of new year are huge for internet usage. so could just have been too much traffic.

probably hundreds if not thousands of websites working from the same server.

Title: Re: Is there a problem with the server???
Post by Jauke.H on Jan 5th, 2012 at 1:18pm
Yeah I had the same problem yesterday but now it works fine again by me.

Title: Re: Is there a problem with the server???
Post by xxkid123 on Jan 6th, 2012 at 12:32am

Curious Aardvark wrote on Jan 5th, 2012 at 6:45am:
don't look at me lol





lol, i was actually thinking more along the lines that as a site admin you might know what the exact traffic for our forum or the server it's hosted on was that day or something. as you said, it could have just been a lot of traffic.

Title: Re: Is there a problem with the server???
Post by curious_aardvark on Jan 6th, 2012 at 7:39am

Quote:
lol, i was actually thinking more along the lines that as a site admin you might know what the exact traffic for our forum or the server it's hosted on was that day or something.


Nope - not a clue :-)

Could probabbly find out - but no real incentive to do so every day.

Slinging.org Forum » Powered by YaBB 2.5.2!
YaBB Forum Software © 2000-2021. All Rights Reserved.